HAYDİ İNGİLİZCE ÖĞRENELİM (LET'S LEARN ENGLISH) ETWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzda görev yapmakta olan 5-B sınıfımızın öğretmeni Cülvent yILMAZ, bu yıl sınıfındaki öğrencileri ile HAYDİ İNGİLİZCE ÖĞRENELİM, etwinning projesini yürütmektedir. Okul öncesi eğitimine devam eden çocuklar için, dil gelişimi becerilerini destekleyen bir proje çalışması olacaktır. Proje kapsamında, etkinliklerle renkler, haftanın günleri, aylar, mevsimler, nezaket sözcükleri, sayılar vb. çeşitli okul öncesi eğitim kavramlarının İngilizce karşılıklarının çocuklara öğretilmesi hedeflenmektedir. Bu çalışmalarla; müzik, ritm, drama, sanat, fen doğa, matematik, aile katılımı etkinlikleri ile bütünleştirilerek kalıcılığı artırılıp, etkinliklerin daha eğlenceli hale getirilmesi planlanmaktadır.

21-04-2022