"FARKLI KÜLTÜRLER ORTAK DEĞERLER" eTwinning projesi

12-06-2023

Türkiye ve Gürcistan'daki farklı okul ve farklı branşlardan öğretmenlerin katılımıyla ortaklaşa yürütülen "FARKLI KÜLTÜRLER ORTAK DEĞERLER" adlı eTwinning projesini okulumuz öğretmenlerinden 5/B Sınıfı Okul Öncesi öğretmeni Nilgün OKÇU başarılı bir şekilde yürütmektedir.

İki ülkeden çok sayıda öğretmenin katılımıyla yürütülen bu projeyle,  kültür değerlerinin karşılıklı olarak tanıtılması ve farklı yaş gruplarındaki çocukların hem kendi değerlerinin hem de  farklı ülkelerin kültürlerinin farkına varmaları amaçlanmaktadır.

Nilgün OKÇU, one of the teachers of our school, 5/B Class Pre-School teacher, successfully carries out the eTwinning project "DIFFERENT CULTURES COMMON VALUES", which is carried out jointly with the participation of teachers from different schools and different branches in Turkey and Georgia.

With this project, which is carried out with the participation of many teachers from two countries, it is aimed to promote cultural values mutually and to make children of different age groups aware of both their own values and the cultures of different countries.